Idag känns det som att hösten är här. Och det fick mig att tänka i en parallell som lyder såhär

20130918-202006.jpg

Med andra ord…

Om vi inte vågar lämna det gamla bakom oss kan vi inte heller ge utrymme till det nya som börjar växa inom oss.

Det krävs en ”rensning” av våra gamla innersta löv för att kunna förändras och skaffa nya.

Och ett mod om att välja nya vägar, nya tankar, nya känslor och framför allt nya handlingar istället för att välja det gamla som vi är vana vid – och som känns tryggt!

Förändring är inte tryggt, förändring är oftast lite obehagligt. Men… det kan leda till fantastiska nya upplevelser!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 94 − = 91

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.