Eftersom Josefin Crafoord tillbringar nästa vecka i Peru hoppar jag in och vickar för henne. Hur kul som helst! Jag är väldigt glad att de tillfrågade mig. Och jag hoppas att jag kommer att sköta mig ypperligt. 

Så missa inte mig nu i veckan på 105.9 och i Kanal 5 – måndag till fredag 06.30-09.00!

Det ska bli riktigt riktigt kul! 🙂 Det enda jag oroar mig för är hur jag ska klara av att vakna kl 5 varje morgon. Men det återstår att se.

Är du nyfiken på att se mig sist jag var med i Vakna med The Voice, som gäst då jag snackade relationer, kan du kolla på klippen på startsidan längre ner här!

Vi ses i rutan och på radion…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 3 + 5 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.