Första gången jag såg dessa var i Västerås och jag blev helt till mig och trodde att det var en riktigt unik engångsupptäckt. Men så fel jag hade, för nu har dessa dykt upp lite varstans i trafiken även här hemma i Sthlm.

IMG_1213.JPG

En sådan liten simpel sak kan garanterat skänka lite glädje i
trafiken för en och annan själ. Jag gillar idén skarpt och blev plötsligt väldigt nyfiken på hur den kläcktes. Var det under ett kommunalt vägarbetsmöte tro?

”Hmm… vad säger ni ska vi ta resten av budgeten till att hotta upp vägarna lite? Svenskarna har ju så tråkigt när de kör bil, särskilt när de sitter i kö?!”
”Jaaa men du, det gör vi! Eller hur?? Jag vet, vi skapar en idélåda där alla på avdelningen kan lägga sitt förslag, så röstar vi fram det bästa förslaget under personalfesten nästa vecka?!”
”Jaaaa men herrejösses vilken fenomenal idé – så får det bli!”

Och vinnaren blir….. hjärtan i färg på trafikljusen!!!!!! Wohooo!!! Nu tar vi en shot för att fira, eller vad säger ni?

😉

Kanske sitter du inne på den äkta storyn? I så fall – snälla mejla mig och berätta.

TREVLIG HELG!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 16 + = 24

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.