För några dagar sedan ringde Metro och ville att jag skulle kommentera en undersökning som gjorts kring vad som egentligen sker mellan kollegor på en julfest. Jag ställde gladeligen upp som vanligt.

Dock tycker jag inte att det är att ”göra bort sig” om du ”råkat” ut för just det jag kommenterar i artikeln nedan 😉

Idag ringde Aftonbladet och intervjuade mig – och ämnet gjorde mig riktigt upprörd! Du får se när det har publicerats… reportern och jag verkade i alla fall ligga på samma våglängd och hon skrattade gott åt mina förbannade kommentarer 🙂

Ha en bra onsdag, nu ska jag på jul-tjejkväll med min entreprenörskollegor. 🙂

[adsenseyu1]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 68 − = 66

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.