Ena dagen är han på – nästa av. Han säger att han gillar mig men vill fortfarande inte säga att vi är ihop. Ibland behandlar han mig som sin prinsessa och ibland som skit. Vad är problemet?

Känner du igen dig?…

Alla dessa tankar är fruktansvärt vanliga. Jag skulle nästan vilja påstå att 8 av 10 brev jag får handlar om osäkerhet kring om han/hon verkligen vill ha mig eller inte. Och samma ämne diskuteras flitigt bland mina vänner och bekanta. 

Men vet du vad… I got news for you! Är det rätt – så är det lätt! 

Du ska aldrig behöva tänka alla dessa tankar om varför han beter sig på ett visst sätt, hur han tänker, vad jag ska göra för att få honom att gilla mig, när vill han ses och inte…etc etc.

Dessa tankar infinner sig oftast i samband med att din magkänsla säger att något är fel, och känns det så – så stämmer det nästan alltid också!

Du måste lita på din intuition. Känner du att han inte riktigt engagerar sig i dig till 100 % så gör han nog inte det heller. Och då vill han inte ha dig helt säkert.

Det finns då oftast tre vägar att gå:

1. Fråga honom rakt ut vad han tycker och tänker – så slipper du oroa dig i onödan och får ett snabbt svar.

2. Umgås med honom på hans villkor – på bekostnad av din egen hälsa – och vänta ut honom.

3. Skit i honom och hitta en ny kille som faktiskt gillar dig lika mycket som du gillar honom. 

Jag rekommenderar INTE nummer 2, den saken är klar! Men alla fungerar vi olika och ibland vågar vi inte diskutera känsliga saker med killen vi gillar eller kan inte skita i någon även om vi borde.

Det enda du ska tänka på är detta:

Är han en så pass bra kille så att han förtjänar en sådan underbar tjej som mig?

Vill båda lika mycket flyter allt på utan ångest, oro, frågetecken och annat – för är det äkta kärlek klaffar det på en gång!

Glöm aldrig det 🙂

 

(Foto: sxc.hu)

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 34 + = 38

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.