Vissa saker är tabu – andra bara helt idiotiskt – att säga på första dejten. Jag trillade över en rolig lista på Expressens webb och kunde inte låta bli att sno den.

Sååå, enjoy!

10 saker du inte ska säga på första dejten:

1. ”Från början var jag egentligen intresserad av din kompis”.

2. ”Du påminner mig om Linda Rosing/Robinson-Robban”.

3. ”Först och främst vill jag bara säga att du inte ska tro på alla rykten du hört om mig”.

4. ”Du vet Tony Olsson? Min morsa är kusin med honom”.

5. ”Du är det bästa som har hänt mig”.

6. ”Jag är säker på att jag kommer bli en jättebra mamma/pappa”.

7. ”Åh, jag måste ta det här samtalet. Det är min övervakare”.

8. ”Jag är så trött på tjejer/killar som tycker att sex betyder någonting”.

9. ”Jag är sååå helt, helt helt, över mitt ex”.

10. ”'Dude, where's my car' är verkligen världens roligaste film”.

Av: Caijsa Jansson
 

Läs hela listan och skribentens kommentarer till respektive replik HÄR!
 

(Foto: sxc.hu)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 4 + 1 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.