Jag är så trött på att många tjejer hyser agg mot varandra, behandlar varandra respektlöst och elakt och hellre hyllar killar än tjejer. Barnsligt trams är det om du frågar mig. Och jag ser dessa beteenden alldeles för ofta tyvärr.

Avundsjuka.
Låg självkänsla.
Noll lycka.

Det i kombination med att man ser andra tjejer som ett hot kan ofta bli väldigt farligt. Och då åker skitsnacket och den ”psykiska misshandeln” i enkel form fram.

Dags att säga ifrån. Nu får vi tjejer ge oss – vi borde lära oss värna om varandra i stället för att hata varandra. Följ mina råd – och få bättre kvinnliga relationer.
Amen. 🙂

Del 1

Del 2

Här hann vi även med en kort tittarfråga:
Vad ska jag göra när det känns som att jag håller på att tappa alla mina vänner?

Se mitt svar i klippet ovan, på slutet!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 12 = 18

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.