Är du också en person som desperat söker efter svaret på vad lycka egentligen är? Då är du inte ensam. Hector är en känslomässigt avstängd psykiatriker som lever sitt liv på autopilot. Plötsligt en dag får han nog och ger sig iväg på en resa i hopp om att lära sig något om lycka.

Är lycka att låta bli att undvika olycka? Att vara älskad för den man är? Eller att älska två personer på samma gång?

It’s for you to find out! Se filmen och fundera samtidigt vad lycka innebär för dig i ditt liv. Och vill du inte gå så djupt kan du åtminstone räkna med två timmar av ditt liv som både värmer ditt hjärta och får dig att skratta.

Screen Shot 2015-02-13 at 23.04.19

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 28 − 19 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.