Ibland avundas jag de som har sagt upp allt vad julklappar heter. Men i nästa stund ändå inte. Jag gillar att ge bort – och få – julklappar, och jag tänker inte skämmas för det! Jag önskar mig inga dyrgripar, det är gesten som värmer mitt hjärta, och lyckan i att få pilla bort julklappspappret medan jag sitter bredvid granen. Ja, jag blir som en 5-åring på Julafton, and I freakin’ love it! 🙂

Men, julen innebär inte enbart mys, det vankas julklappsångest i all ära likväl. VAD ska jag köpa till alla mina närmsta?! Och VAD önskar jag mig egentligen?!

Det bästa sättet för att lindra den ”ångesten” (ja, för riktig äkta ångest är det ju egentligen inte, det är bara ett slarvigt slanguttryck) har jag i år kommit på en ypperlig idé. Jag fotar mina egna julklappsönskningar, mms:ar David och min familj och uppmanar dem till att göra detsamma.

I år önskar jag mig förutom kärlek (så klart!) dels snygga kläder och accessoarer jag kan ha när jag föreläser, upplevelser i alla former (middag och spa vore inte så dumt) samt en och annan bra bok, bokmal som jag är (eller ja egentligen är det väl ett tiotal jag önskar mig när jag tänker efter).

IMG_9097.JPG

Det blir både kreativt och roligt, nyttigt och väldigt specifikt. Testa du också!

😉

Julklappstips till vänner/familj/partners utlovas från min sida nästa vecka!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 43 − 37 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.