Många säger att de har låg självkänsla eller känner sig otrygga. Frågan är bara, vad innebär det just för Dig? Givetvis jobbar jag inte likadant med alla personer som kommer till mig med det problemet, men… några riktlinjer har jag att gå efter som jag själv tycker är centrala och viktiga i dena fråga,

Här svarar jag även på tittarfrågor som berör, otrohet, svartsjuka, ledsenhet och barn.

Imorrn pratar jag om…

5 olika typer av relationer – 5 olika sätt att avsluta dem på

Du kan se mig imorrn tisdag, kl 7.30 på Kanal 5 och höra mig kl 7.35-45 på radion i 105,9. 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 38 − 31 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.