Denna gång i studion tog jag, Titti och Roger oss an en lyssnarfråga som handlade om en tjej som har en killkompis hon anar är kär i henne. Han har dock inte sagt rakt ut att det är hon som är tjejen han har en crush på, men han har börjat bli lite för uppenbar.

Såhär löd frågan

Hej! Jag har ett problem då en nära vän har känslor för mig. Han har inte sagt det rakt ut, men gett många pikar och berättat mycket om ”tjejen han gillar”. Efter ett mycket pinsamt telefonsamtal då jag rakt ut frågade vem det var han gav han mig svaret ”om du visste skulle det förändra allt”. Då blev jag övertygad. Jag känner inte samma för honom, men vill inte såra honom? Och vill inte heller bryta vår vänskap. Hur ska jag göra?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 92 − 90 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.