Denna vecka har jag varit relationsproffs och gett mina expertråd i Expressens mini-serie Dilemmat. Och i dag var det ”finalen” på svartsjuke- och otrohetsdilemmat för denna vecka (jag och en annan expert har gett råd under 5 dagar). Såhär ser det ut i dagens tidning:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill du se det live och med bättre skärpa..haha – gå och köp Expressen på sekunden! 🙂

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Hej Jacquline!

Tack för en super bra blogg. Jg har försökt hitta svar på min fråga men hittar den inte riktigt.

Hur gör man om man har en pojkvän som helatiden vill ha bekräftelse?
Vi har ett distansförhållande och ses inte ofta, vi bor i två olika länder just nu och har varit tillsammans i mer än 1 år.

Jag är inte den typ av tjej som heeela tiden måste säga; jag saknar dig, jag älskar dig etc.. Känns bara för på. Vill lixom att det kommer utav sig själv. Jag fick en kommentar en kväll då han sa ” Säg något fint till mig innan vi lägger på”
När någon ber mig säga något blir jag helt stum och känner mig ”tvingad” att säga något bara för att han säger så. Han vet att jag tycker om honom väldigt mycket. Men för mig är det lite jobbigt att utrycka mig ”gulli gull” i tal och säger det hellre genom text.

(Han är motsattsen och säger jämt fina ord osv..)

Det jag stör mig på är när han säger SÄG något fint, saknar du inte mig lika mycket som jag.. Jag vet att distansen gör att man vill ha extra mycket bekräftelse men jag är inte den typen och kan inte ändra sådär lätt.
Vad kan jag göra för att vi båda skall vara nöjda

Mvh

Maya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 2 + 1 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.