Vissa tror att de aldrig mer kommer känna attraktion för någon annan så fort de går in i ett seriöst förhållande. Och om det väl händer innebär det att det är något fel på en. Det problemet hade vår kära NRJ-lyssnare. Ett viktigt ämne som förtjänar uppmärksamhet.

Såhär löd frågan om fantasier för en annan:

Hej! Jag har världens bästa sambo, en riktigt snygging som andra tjejer kan vända sig om efter. Han bekräftar mig på alla sätt och vis, säger att han älskar mig och att jag är vacker. Problemet är att jag inte kan låta bli att spana på andra killar! Nu har jag tex blivit besatt av en kille på gymmet. I mitt huvud har vi redan en relation (fast i verkligheten hade jag aldrig kunnat genomföra det) Jag älskar min sambo! Det känns inte som någon bekräftelsegrej och jag är inte speciellt uttråkad i mitt förhållande. Varför gör jag såhär?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 70 + = 73

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.