Denna förmiddag gjorde vi sista sändningen inför sommaren! Och efter en termin med nya härliga gänget känns det som vi hittat våra roller i vår punkt Relationsakuten.

20140624-113350.jpg

Ola är Mr Lustigkurre med kontroversiella åsikter. Jag och Ola tycker nästan alltid olika – och vi är inte rädda för att slänga det på varandra. Ibland blir det till och med studio-intriger..mohaha.

Titti håller sig vettig (subjektiv uppfattning a la mig) och är nästan som en terapeut. Kanske inte så konstigt att hon och jag oftast håller med, och gillar, varandra bäst.. 😉

Roger lyckas alltid få in en sexvinkel på alla ämnen eftersom han ääälskar att provocera mig och Titti.

Ja – ett redigt blandat galet gäng, vad annars när det är morgonradio som skapas? 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 22 − 19 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.