Från att ha haft en rätt tyst företagsmobil och relativt gles mejlinkorg till fullständigt kaos. Det märks att resten av landet har vaknat ur juldvalan. För denna dag har varit bokad från tidig morgon till sen kväll.

Jag startade dagen med att gästa TV4 Nyhetsmorgon där temat var relationer som vanligt.

Jag_Nyhetsmorgon_150113

Där passade jag även på att ta lite behind the scenes bilder – vilket alltid är kul att ha!

IMG_9920.JPG

IMG_9923.JPG

IMG_9921.JPG

Därefter åkte jag direkt med taxi till NRJ-studion och träffade mina kära kollegor Titti och Roger (Ola var sjuk stackarn). Denna gång avhandlade vi såväl ämnet kontrollerande svartsjuka som ett vänskapsdilemma som gränsade till kärlek.

IMG_9922.JPG

IMG_9940.JPG

IMG_9927.JPG

IMG_9939.JPG

Producent-Jocke, mannen som styr men som ingen någonsin ser, laddar inför sändning 🙂

Och sen direkt därifrån till kontoret för att ta ett affärsmöte för en eventuell samarbetssatsning gällande beteendeanalys och coaching riktad mot företag.

Därefter gav jag en intervju med Aftonbladet.

Och avslutade dagen, efter att ha betat av halva mejlinkorgen, med att göra en intervju för en podcastinspelning med Lyckopodden, där vi så klart också avhandlade relationer, men denna gång ur ett genusperspektiv och med fokus på vad manlighet egentligen är?

Puhhh, slut är bara förnamnet!!!

Men ack vilken rolig dag. Att varva lugnet på landet med sådana här hektiska fartfyllda dagar i stan är det ultimata tycker jag. Jag älskar kontraster.

Nu ska jag hoppa ner i soffan och ta mig en välförtjänt filmpaus. Gokväll! 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] du om denna hektiska mediadag jag bloggade om förrförra veckan? Den avslutade jag i alla fall med att prata om den nya […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 9 + 1 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.