Efter att jag skrev ett inlägg nyligen om separationer, uppbrott och dumpningar så fick jag detta mejl av en tjej som jag gärna vill dela med mig av till dig.

Hej,
När jag läste inlägget på bloggen tänkte jag direkt på en bild som jag har hittat med ett citat ifrån One tree hill som är en av mina favoritserier. Den sista punkten som du skrev tycker jag beskriver bilden så mycket.

Det var dels ett oerhört bra citat och dels en oerhört fin gärning av henne tycker jag! Tänk att mitt inlägg fick henne att tänka på den scenen ur hennes favoritserie – och att hon tog sig både tid och engagemang och mejlade den till mig så att även Du kunde få ta del av detta. Sånt uppskattar jag oerhört!

Så har även du ett fint citat, en bra bild eller bara några tänkvärda ord du skulle vilja dela med dig av till alla tiotusentals läsare här på bloggen är du varmt välkommen att mejla mig på:
info (a) relationsproffset.se
Får jag in nåt passande publicerar jag det mer än gärna. 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 82 − 81 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.