Fastnat i en ond cirkel? Alla verkar antingen vara upptagna eller ha någon de dejtar. Men inte du. 
Mitt tips – lär dig säga ja till nya grejer!

Denna vecka har jag fått 5 lite annorlunda erbjudanden/frågor. Jag har tvekat – men bara för en sekund – och sen tackat ja. För ju positivare och nyfiknare du är på omvärlden desto större är chansen att du träffar The One.


Eller så kan jag uttrycka mig som Magdalena Graaf
:

”Om du ler mot världen, ler världen mot dig”. 

Och det är sant! Prova…

 

Detta har jag tackat ja till denna vecka:

1. Vill du gå på en blinddejt med min pojkväns kompis?

– Ja, visst varför inte, jag ska bara hitta en ledig timme i schemat 🙂

2. Vad sägs om en After Work, även om kl. är 23.30?

– Ja, jag har precis slutat jobba jag med och älskar spontanitet. Så vi kör, möt mig om 20!

3. Kan du hjälpa mig och min killkompis med en sak?

– Absolut, vem är han? 😉

4. Vill du komma förbi på en VIP-mingelkväll?

– Självklart! Vilken dag och tid?

5. Kan du hoppa in och jobba extra för mig en timme bara på ett event?

– Events = mycket nytt folk. Inte för att jag har tid att jobba extra egentligen. Men va fan, visst jag gör det!

 

Jag sätter 1 000 spänn på att någon av dessa grejer kommer att bidra till att jag möter minst fem nya bra människor som i sin tur kanske presenterar mig för någon, vilket leder till en dejt, ett giftermål (!) eller vänskap för livet. Åtminstone det första eller det sista..hehe

 

Wanna bet against me? 😉

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 13 = 21

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.