Den som säger att det inte finns nåt kul att göra på helgerna har brist på fantasi. Eller för höga krav och tolkar in för mycket i ordet ”kul”.

Jag kan komma på massa roliga saker att göra på helgerna, om energi finns vill säga. Och det behöver varken vara särskilt kreativa, häpnadsväckande eller dyra grejer.

Att besöka en helt ny närliggande stad är en kul sak!

I helgen firade jag och David dels 4 år som par och dels 1 år som förlovade.

När andra åker på dyra utlandsweekends och köper märkessaker i gåvor till varandra lägger vi hellre tanke på presenter och gör mysiga billigare saker med varandra.

I helgen åkte vi därför och upptäckte ännu en ny stad vi inte varit i förr, Norrköping. Vi tog en bra hotelldeal och tillbringade dagarna med lunch, promenad och enklare shopping och kvällarna med hotellrums-picknick samt ett konsertbesök på deras Kulturnatts-gratisevent.

20140930-141113.jpg

20140930-141157.jpg

20140930-141126.jpg

20140930-141134.jpg

Som present fick han ett kuvert med massa frågor och vi ägnade hela kvällen åt att svara på dessa tillsammans!

På vägen hem stannade vi i Trosa och tog en fika. En sån underbart fin stad.

20140930-140817.jpg

20140930-140827.jpg

Tanken slog mig att vi borde göra sånt oftare. Åka till en närliggande stad och luncha istället för att hänga på samma hak som alltid.

Kanske dags att testa för dig också? Vilken stad vill du upptäcka tro? 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 6 + 4 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.