I morse gästade jag NRJ-studion i vanlig ordning och när jag gick därifrån slog det mig att jag faktiskt glömt bort att lägga upp två gamla klipp, varav det ena jag tänkte bjuda på i dag!

Denna gång handlade lyssnarfrågan om en kvinna som är kompis till ett par, där hon vet om att tjejen i denna relation är otrogen mot sin man. Frågan kvinnan nu ställer till mig, Ola, Roger och Titti är om hon ska tiga om det hon vet, eller gå bakom sin väninnas rygg och berätta för mannen?

Vad skulle du göra i en sådan här situation?

Det resonerades vilt i studion i alla fall, och såhär lät det:

Det andra klippet kan du kika på i kväll – det handlar om:

Hur berättar man för en vän att man är kär i denne?

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 comments. Leave new

Enkelt. Been there, Done that.
Fick höra det som rykte. Alla runt om hade hört det, utom den bedragne. Jag konfronterade det otrogne och gav denne ett ultimatum. Antingen berättar du, eller så berättar jag. Gav en tidsfrist, men den otrogne vägrade. Jag berättade vad jag hört. Den bedragne konfronterade den otrogne, de diskuterade, redde ut och gick vidare tillsammans.
Vi fortsatte umgås.

Ett sådant rykte uppstår sällan utan anledning och även om ryktet stämmer eller inte, så behöver det redas ut.
I mina ögon är jag lika delaktig i sveket, om jag inte berättar vad jag hört. Sen är det upp till den andre att göra vad den vill med infon…

relationsproffset
2014-09-07 19:45

Låter som bra gjort!!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 5 + 5 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.