Jag raggar överallt – eller okej inte ÖVERALLT – men nästan. En favorit jag har är att ragga på killar som står på jobbet. Jag vet inte varför men det brukar oftast funka rätt bra. Och då snackar vi inte om bartendern kl 4.45 – utan snyggingen i butiken en lördagseftermiddag.

En gång hade jag spanat in en kille som jobbade i kassan på Åhléns. Han var världens hunk och jag kunde inte låta bli att riva av ett hörn på ett kuvert jag hade
i väskan och skriva en liten lapp:

Sedan sprang jag förbi kön och lämnade lappen på disken lite diskret och sa 
”Den här är till dig!”.

Han messade strax därefter och tackade för komplimangen men sa att han hade flickvän. Osis! Men det var värt ett försök i alla fall 🙂 Man har aldrig något att förlora!

Här berättar tre av mina kompisar om hur de också raggat på folk som varit ”on duty”:

”Innan jag träffade min nuvarande tjej brukade jag alltid kolla om den tjejen som satt i kassan var snygg när jag skulle handla mat på Ica. Var hon det brukade jag fråga efter hennes nummer samtidigt som jag betalade. Det gjorde jag några gånger och de blev alltid lika snopna varje gång, men glada. Och oftast fick jag jackpot!” – Sebbe, 24.


 

”När jag skulle köpa jeans förra veckan var killen i butiken så himla trevlig. Han hjälpte mig med massa olika modeller och storlekar och jag kunde inte låta bli att tro att han ville nåt mer än bara sälja jeans. Så när jag hittat ett par jag gillade frågade jag efter hans nummer samtidigt. Och jag fick det! Nu ska vi på dejt i helgen!” – Johanna, 26.

 

”En gång ringde jag tillbaka till Statoilmacken jag nyss varit på och bad att få prata med ”Anna” som hon hette i kassan jag betalat till. Jag sa att jag hade glömt en grej när jag var på macken, ”vadå?” sa hon. ”Jo, ditt nummer annars får jag inte tag på dig igen”. Hon blev sjukt stum men fnittrade fram att hon hade pojkvän. Det var värt en chansning!” – Micke, 30.
 

Har du en kul raggnings-story att bjuda på?

Mejla mig den på:

idatejoo@gmail.com

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 7 + 2 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.