Hängde du med på den rubriken? Om inte, så följer strax en förklaring. 🙂 Som du kanske märkt har Vakna-gänget bytts ut mot gamla Rix-gänget, och de sänder fortfarande på 105,9 men syns inte i rutan, dock filmas allt och läggs upp i youtubekanalen:

Tidigare i veckan bandade vi ett inslag där jag pratade lite kort om KBT, kognitiv beteendeterapi, särskilt då Ola själv nämnde att han gått i det och fått sexförbud. Men självklart hade jag även, i vanlig ordning, med mig en lista som handlade om relationer.

Rubriken löd: 3 saker du tror är anledningar till att göra slut – fast det inte alls behöver vara så!

Ska se om jag får upp ett ljudklipp senare under dagen eller i veckan från sändningen. Allt filmades men mitt i programmet råkar tydligen huvudkameran dö, så det blev inget att se. 🙂

För att återkoppla till rubriken då. Ja, medan detta sändes låg jag alltså och snusade under täcket. Detta på grund av att jag är sjuk i dag och fick boka om alla mina klientmöten. 🙁

20140306-155139.jpg

Jag har laddat upp rejält som du ser! 🙂

Jag har varit hängig i 3v och det blir aldrig bättre förutom nån enstaka dag här och där. Verkar som att alla, verkligen alla, är sjuka nu och med mitt yrke där jag möter otroligt många människor varje vecka är så klart smittorisken extra stor. Så nu ligger jag här i sängen och funderar på vad jag ska göra av min eftermiddag… ännu en dokumentär känns lockande!

Hoppas du har en bättre dag?

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

Hoppas du får upp ett ljudklipp med din lista, skulle gärna höra det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha + 6 = 10

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.