Är du singel och sugen på att gå wild and crazy i sommar? Och har ett aktiv Facebookkonto? Och en stor portion mod? Då är det här tipset definitivt något för dig att testa… om du vågar efter du läst det här. 😉

Såhär lägger det till. Nätdejtingsajten Match har precis släppt en egen Facebook-applikation som de kallar Dejtmaskinen. Den scannar av dina singelvänner på Facebook och föreslår slumpvis en potentiell dejt. Du hittar den även på match.com Facebooksida.

Om du är nöjd med valet skickar appen ett meddelande till din FB-singelvän som sedan kan välja att acceptera/avböja inbjudan. Om ni väljer att publicera resultatet på era Facebook-profiler finns också en chans att vinna en dejt som sägs vara värd 3 000 kr. Men det är inget måste, utan Dejtmaskinen kan också skicka dejtförslaget i anonymt mejl till den utvalda.

Kan ju vara värt en chans – eller hur?

3 positiva saker med applikationen Dejtmaskinen enligt mig

  • Den ger dig en möjlighet att få upp ögonen för någon av dina Fb-singelvänner som du kanske aldrig ens har tänkt på förr
  • Du slipper själv leta dejter i sommar – den gör det åt dig (för vem säger att du bara kan testa en gång?! Det sägs ju att man måste försöka minst 10 eller 100 för att få jackpot, så vad väljer du 10 eller 100? 😉
  • Du avdramatiserar dejtandet och slipper själv få höra ett eventuellt nej (du vet, det vi alla avskyr allra mest, att bli avvisade) eftersom allt sköts av Dejtmaskinen online och mest bara är en kul grej! Så som dejting ska vara, Kul och inte Katastrof.

Hur gör du om du vill testa den? Jo, då loggar du in på din Facebook först och sen öppnar du ett nytt fönster och går in på dejtmaskinen.se. Då hamnar du direkt i deras applikation via Facebook.

Och du… Om du vågar testa och får napp, snälla kan du inte mejla mig då så jag får höra hur det var att hitta en dejt på det sättet? 🙂 info (a) relationsproffset.se

Facebook
Twitter
LinkedIn

1 comment. Leave new

[…] Facebook och föreslår slumpvis en potentiell dejt. I mitt förra inlägg där jag tipsade om den (läs det här efterfrågade jag även någon som testat det – och fick […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 21 − = 14

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.