Jag antar att du säkert inte satt bänkad framför tv:n efter jobbet i fredags, kanske satt du på en uteservering i det vackra vädret? Men då missade du också när jag gästade Vardagspuls med Kristin Kaspersen, fast det är så klart ingen fara för det går ju givetvis att se i efterhand. 🙂

Vardagspuls_1

Kolla på programmet här.

I länken ovan har jag redan gjort jobbet åt dig och spolat fram till 8:30 för att se intervjun med mig och singeln Matilda Hammarström (dock måste du se reklamen först)

Och här i nästa ingång svarade jag på några av tittarfrågorna från chatten tillsammans med sidekicken Mia.

Vill du se resterande frågor och mina svar kolla in deras Facebooksida.

Screen Shot 2015-05-11 at 09.19.38

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 78 − = 71

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.