Vill du veta hur du ligger till med din dejt? Då MÅSTE du göra mitt stora dejtingtest i I date Joo-appen – och få reda på det!

För dig som inte redan har appen, ladda ner den här! Den är helt gratis för Iphones, men finns ej för Android.

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 comments. Leave new

[…] i Joo-appen i Vakna med NRJ. Det ska nu vara fixat, så har du inte sett det och är nyfiken kolla här. Bookmark the permalink. ← Började dagen med en […]

[…] i Joo-appen i Vakna med NRJ. Det ska nu vara fixat, så har du inte sett det och är nyfiken kolla här. Bookmark the permalink. ← Började dagen med en […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 67 + = 77

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.