Det var ett tag sen jag la upp klippen från Vakna med NRJ som nuförtiden endast sänds i radion, 105,9, och på youtube. Men det betyder inte att jag är där och hälsar på inte! 🙂 Bara att klippen är sega på att komma upp.

Men nu är det dags igen – här är två olika klipp från samma sändning. Båda lyssnarfrågorna kommer från tjejer, den ena berättar om sitt ex som örfilade henne och som hon nu ändå vill ha tillbaka och den andra frågan handlar om en tjej som mött en kille som uttryckligen sagt att han bara gillar tjejer som INTE gillar honom..hmmm…hur ska de göra? 🙂

Vill du ställa en fråga som vi behandlar i studion? Klicka här!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 38 + = 40

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.