Imorrn är det tisdag – och då vet du vad som gäller väl? Det är dags för Vakna med NRJ! 🙂

Morgondagens ämne är tankefällor.

Vad är en tankefälla då?

Jo de banor som främst dina negativa tankar hamnar i. Många tror att ”negativa tankar” i sig är en kategori och att vissa människor har dem medan andra inte. Men så är det inte.

20130311-173952.jpg

Det finns många olika tankefällor och vi alla har våra egna. Inom KBT:n pratar man om 12 vanliga mönster.

5 av dessa 12 kommer jag gå igenom imorrn – och ge exempel på! 🙂 Men alla 12 kommer hamna i Joo-appen. (Ladda ner den här!)


Så håll utkik 07.30 på Kanal 5 – och 08.00

svarar jag på din fråga om du vill!
Mejla mig valfri fråga! info (a) relationsproffset.se

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

WC Captcha 87 − 77 =

JJ_bloggen

Hej! Jag är Jacqueline Joo. Som relationsexpert, KBT-terapeut, föreläsare och författare hjälper jag både individer och företag att förstå sig själva och andra ännu bättre.

Jag är flitigt anlitad av Sveriges största medier och intervjuas ofta som relationsexpert i TV4 Nyhetsmorgon, Lyxfällan, Aftonbladet och Expressen. Mellan 2010-2015 var jag även återkommande gäst hos Vakna med NRJ.

Här inne skriver jag om hur man kan förbättra sitt relationsskapande med hjälp av ökad personkännedom, bättre förståelse för såväl sina egna som andras känslor, förhöjd social kompetens och effektiv kommunikation. Jag postar även en bråkdel av de intervjuer och program jag figurerat i (tyvärr hinner jag tråkigt nog inte fånga upp allt!).

Hösten 2015 släppte jag min populär- vetenskaplig bok inom relationspsykologi:
Din dolda sociala förmåga. Tyvärr är den helt slutsåld ute i handeln. Den finns på bibliotek runt om i Sverige – eller så kan du köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.

Omslag_dindoldasocialaformaga_bloggwidget

NYFIKEN på min bok? Du kan köpa den senaste upplagan direkt av mig, skicka ett mejl till info@jooconsulting.se.